Pokud máte nějaký obchod, který je váš, tak samozřejmě budete chtít, aby vám co nejvíce prosperoval. Taky budete chtít, aby vám vynášel nějaké peníze. Protože je mi jasné, že ten, kdo si udělá vlastní firmu nebo živnost, tak počítá s tím, že mu to bude skvěle vynášet. A opravdu neznám nikoho, kdo by si udělal nějakou firmu nebo živnost, aniž by chtěl, aby mu to vyhovovalo a vynášelo. Můj soused má obchod takový, kde opravuje mobilní telefony a taky nabíječky http://blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/515614/otresena-matka-chlapce-1-ktereho-zabil-pes-dite-bylo-kousnute-za-ouskem.html . Proto taky aby si rozšířil svůj okruh zaměstnanců a taky zákazníků, tak udělal pěkné a kvalitní reklamní nabíječky. Myslím si, že to byl opravdu skvělý tah, protože v dnešní době jsou nabíječky naprosto vzácné.

USB nabíječka.

Alespoň pro mě. Myslím si, že ten, kdo využívá nějakou elektroniku, tak samozřejmě potřebuje taky nějaké nabíječky. Já mám doma opravdu hodně nabíječek, ale někdy mi je bohužel rozkouše kočka nebo pes. Takže je mě někdy velký nedostatek nabíječek. A tak samozřejmě jsem ráda, když mi soused dal dvě reklamní nabíječky. Byla jsem ráda, že jsem si alespoň nemusela kupovat nové nabíječky k telefonu. A samozřejmě, až mi tyto dvě reklamní nabíječky dosloužily, tak byla jsem ráda, že mi dal soused slevu na jeho nové nabíječky. Šla jsem tedy za sousedem a tam jsem si koupila nové.

Nabíječky jsou nutné.

Chtěla jsem mu to oplatit, když mi tehdy dal reklamní nabíječky zadarmo. Takže jsem byla ráda. Navíc mi dal soused další reklamní nabíječky, které jsem pak rozdala mezi a mými. Byla jsem ráda, že jsem pro souseda něco mohla udělat, takový dobrý skutek. Takže soused je rád stejně jako já. Já něco měla zadarmo, co jsem využila a soused zase získal mnoho nových zákazníků, kteří si k němu nechávají opravdu mobil nebo třeba i notebook. A taky si u něj kupují nové další nabíječky a další drobnou elektroniku, jako třeba notebook nebo malý elektrický vysavač.